ExciControl 16-16

Styrenhet med många möjligheter

ExciControl 16-16 styrsystem är byggd på väl beprövad teknik för digital (on/off) styrning av ventiler. Tack vare det lilla formatet kan den enkelt placeras i hytten.

Produktblad Product sheet Hitta återförsäljare
Enkel och flexibel

Här erbjuds stor flexibilitet för att passa de flesta el-hydraulventiler på marknaden. Systemet är uppbyggt med en processor som enkelt kan programmeras med logiska funktioner. Olika typer av givare kan kopplas till styrsystemet för att exempelvis ange en exakt position på en funktion.

Möjlighet till anpassning efter behov

Styrenheten kan  levereras komplett med kablage till joystick och ventiler. Kundanpassad enhet/system kan levereras med exempelvis kapsling för täthetsklass IP67 vilket gör att den kan monteras utvändigt nära ventilen.

Till ExciControl 16-16 styrsystem kan inte bara switchar med on/off-funktion kopplas, utan även olika typer av joysticks kan anpassas för att du som användare skall få bästa tänkbara arbetsmiljö.

ExciControl 16-16Levereras med ExciControl Admin

ExciControl Admin använder du för att göra justeringar i styrsystem ExciControl 16-16. Programmet är enkelt att använda och möjligheterna är många. Du kan bl a justera utstyrning på ventiler, frekvens, tidsinställningar och välja funktioner till/från. Programmet ändrar automatiskt skepnad, beroende på vilket program styrenheten är laddad med.

Passar bra till
 • Järnväg
 • Lastbil
 • Kontakta oss för mer information

  Excidor AB
  Tel: +46 (0)278 136 70 (vxl)
  info@excidor.se

  Tipsa om produkten