Tillämpning:

Skogsmaskin

En skogsmaskin med fulländad förarmiljö.
Med vår knappsats ExciPad 2006 får du hög kvalitet och driftsäkerhet i kombination med kvalitet och klassisk design – som en del av den fulländade förarmiljön. Den främre uppvinklade delen gör att alla funktioner är lättillgängliga och synliga. ExciPad 2006 kommunicerar via CanBus (J1939) vilket ger en enkel och snygg montering till förarstolen.

Läs mer
Alla ()
Knappsatser ()
Styrenheter ()
Styrenheter ()
System ()

Skogsmaskin

CanBus

ExciPad 2006 CanBusSom standard levereras ExciPad 2006 med inbyggt Can-interface J1939 så att alla signaler, analoga som digitala, kan skickas via endast två kablar. För applikationer som pratar andra språk än J1939 finns även en så kallad CanBrygga att tillgå för att systemen skall kunna kommunicera med varandra.

Joystick

Sakae 50ExciPad 2006 levereras som standard med 3-axlig minispak. Det är även möjligt att få en minispak med fem inbyggda brytare i spakhuvudet. Vid sidan av joysticken kan monteras ytterligare en 1- eller en 2-axlig joystick för exempelvis styrning och nivellering. Även andra funktioner som till exempel potentiometer för hastighet, är möjliga att få.

Tangenter

ExciPad 2006 ButtonsAlla tangenter tillverkas av silikon. Det finns möjligheter till egen färgsättning, egna symboler och bakgrundsbelysning. I varje knappsats, höger och vänster, finns totalt kapacitet för 8 analoga och 35 digitala ingångar samt 21 digitala

Kontakta oss för mer information

Excidor AB
Tel: +46(0)278 136 70 (vxl)
info@excidor.se

Tipsa någon annan