Med maskinföraren i fokus

ExciPad knappsatser

Excidor utvecklar säkra, flexibla och ergo­nomiskt riktiga lösningar till mobila miljöer som skogsmaskiner, entreprenadmaskiner, transport- och väghållnings­fordon. Nöjda förare är vårt främsta mål med de system och produkter vi utvecklar, tillverkar och marknadsför. Allt anpassat för att klara tuffa och oömma miljöer, alla lika enkla att montera, använda och underhålla.

Totalekonomi

Med tydliga installations- och förarbeskrivningar, genomarbetade säkerhetsföreskrifter, enkelt underhåll och hög driftsäkerhet kan vi lova en bra totalekonomi och glädje av produkten – lång tid framöver. Oavsett om du väljer en produkt eller ett komplett styrsystem från Excidor, vet du att du får flexibla, ergonomiskt utformade produkter av högsta kvalitet och som höjer värdet på din utrustning.

Arbetsmiljö

Utgångspunkten i vårt arbete är alltid att arbetsmiljön ska fungera optimalt. Vi har själva har stor erfarenhet från förarhytten och vet därför att en nöjd förare ger goda och långsiktiga resultat. Det har gjort att våra produkter har blivit mycket populära bland påbyggare och tillverkare.

De bästa idéerna kommer från förarhytten

Vi vill gärna höra vilka idéer och erfarenheter du har från förarhytten, verkstaden eller kontoret. Även om vi har många egna idéer inför framtiden, är vi alltid öppna för att i samverkan med våra kunder hitta nya utvecklingsvägar. Vi jobbar gärna tillsammans redan från idéstadiet, kartlägger specifika behov och konstruerar det system som krävs. Kontakta oss.

Oavsett hur dina behov av elektronik till olika mobila arbetsmiljöer ser ut, kan du räkna med att Excidor har lösningen. Om inte – då skapar vi den.