Tack för ett händelserikt 2023!

2023 har varit ett händelserikt år för oss med en hel del nytt. Bland annat har vi utvecklat helt nya styrsystem, nya produktgenerationer och anpassningar mot nya maskinmärken.

Nytt styrsystem
Vi har bland annat utvecklat det nya styrsystemet ExciControl GD som låter föraren reglera hyvelbladet efter inställt marktryck.

”EC GD reglerar bladets tryck mot vägen och ger ett konstanttryck som ger ett jämnt resultat och underlättar körningen avsevärt för föraren”

– Peter Svedberg, Produktutveckling, Excidor

Lösningen har monterats i ett flertal maskinmärken redan såsom: Caterpillar, Komatsu och John Deere, och är redo att anpassas till ännu fler!


Populära styrsystem får nya funktioner
Vi är vana att utveckla, förbättra och att anpassa, det har vi gjort i 32 år. Därför ser vi alltid till att ta fram nya generationer av våra lösningar, för att fler ska kunna arbeta säkrare, snabbare och effektivare. Följ oss i våra sociala mediekanaler för att inte missa när vi släpper de nya generationerna!


Stora kliv med de största maskintillverkarna
Våra lösningar är populära. Under året har vi samarbetat med flera aktörer som låtit installera våra styrsystem och lösningar i sina maskiner. Det har höjt värdet på maskinerna och attraherat slutanvändare. Fler har upptäckt att ett styrsystem från Excidor betyder mindre tid på verkstan och mer tid i sin rätta miljö.


Framåt
Med det spännande och händelserika året i ryggen, kliver vi in i 2024 med stora förhoppningar. Det här kommer att bli ett riktigt bra år!