Samarbetet som ger ekonomisk och oslagbar körning

Sedan introduktionen 2012 av Hitachis modellserie ZX-5 har Delvator och Excidor samarbetat. Ett samarbete som inte bara är uppskattat de två bolagen emellan, utan som även gynnar maskinägare och förare.

Delvator AB, Hitachis generalagent för entreprenadmaskiner i Sverige är stolt partner till Excidor. De rustar främst sina 3-30 tonsmaskiner med Excidors styrsystem ExciControl TRC till redskap och främst tiltrotatorer.

Vi använder Excidor eftersom de är obundna systemleverantörer och därmed kan anpassa sina produkter efter våra maskiner och våra kunders behov.

De har utvecklat system som passar till alla våra maskintyper och vi får enhetliga installationer och uppfyller alla gällande säkerhetskrav. En systemleverantör med helhetsansvar vilket gynnar oss som återförsäljare.

Magnus Hansson, Produktansvarig, Delvator.

Maskiner som vistas i tuffa miljöer behöver vara tåliga för att leva upp till de nordiska förhållandena. Med Hitachis världsledande höga kvalitet och styrsystemens stryktålighet och enkelhet att installera-, navigera- och underhålla, spenderar maskinen betydligt mindre tid i verkstan och mer där den verkligen hör hemma. Det genererar inte bara bättre körning för användaren, det är också ekonomiskt.

Hitachi ZX150X-7 utrustad med ExciControl TRC NG

Samarbetet mellan Delvator och Excidor är framgångsrikt på grund av en ömsesidig lyhördhet och den gemensamma ambitionen att underlätta för maskinföraren. Att möta förarens behov och samtidigt göra körupplevelsen rolig är en drivkraft för både Excidor och Delvator.

Tillsammans erbjuder de användaren en försklassig maskin med säkert, flexibelt och brett anpassat styrsystem för att optimera maskinens körning. Det betyder ”Win-Win” åt alla håll och kanter, inte mins för den som investerar i en TRC-utrustad Hitachimaskin.

Sugen att testa kombinationen? Boka en demo hos Delvator så får du testa både Hitachis nya hjulgrävare och Excidors senaste styrsystem TRC NG.

Mer om Delvator

Delvator AB är generalagent för Hitachis entreprenadmaskiner i Sverige och säljer Hitachis bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, giganter, tipptruckar, hjullastare, materialhanterare och andra specialmaskiner. Omsorgen om maskinägarens totalekonomi finns uttryckligen inskriven i affärsidén. Tillsammans med Hitachis världsledande höga kvalitet är detta uttryck för målet att öka lönsamheten för dem som äger Delvator- sålda Hitachi. Delvator anpassar och utrustar maskinerna både vad gäller konstruktion och tillbehör så att de är redo för nordiska förhållanden och så att de motsvarar kundens önskemål. Man arbetar nära alla ledande leverantörer för bästa funktion och kvalitet, och tror på långsiktiga samarbeten och på att utvecklas tillsammans.

Delvator AB har huvudkontor i Eslöv, filialer i Härnösand och Stockholm samt ett rikstäckande nät av sälj- och servicebolag över hela Sverige.

Mer om ExciControl TRC NG

Nu är styrningen av tiltrotatorn enklare och flexiblare än någonsin! Excidor har utvecklat nya funktioner med mer integration mot maskinen i systemet som gör det enklare att montera och färre komponenter som kan gå sönder.

Med TRC NG får föraren bland annat möjlighet att enkelt anpassa systemet efter sina egna preferenser och önskemål. Med den nya plattformen och den nya hårdvaran är Hitachimaskinerna först, men inte sist att utrustas med den nya generationens maskinstyrning.

ExciControl TRC NG konceptet kan ersätta märkesspecifika system för tilt- och rotorkontroll. Det betyder att användaren kan dra nytta av tre viktiga egenskaper:

Enkelt:

  • Ett system i stället för flera
  • Säkrare och snabbare montering
  • Inga lösa kablar!

Mångsidigt:

  • Överlägsen precision
  • Anpassningar som gör det lätt att möta ställda krav
  • Redo för tilläggsutrustning

Smart:

  • Kortare tid i verkstan
  • Minskad reservdelshållning
Den nya generationens tiltrotatorstyrning är här, flexiblare än någonsin.