Excidor – teknik för framtidens maskiner

Som tillverkare av innovativa och driftsäkra system och komponenter till flexibla förarmiljöer, befinner sig Excidor’s produkter i en konstant utvecklingsfas. Genom att bemöta nya behov från förarhytten och matcha framtidens maskiner, adderar vi ett unikt mervärde för maskintillverkare, återförsäljare och förare.

 

Föraren i fokus

Vi vet att en ergonomisk och säker förarhytt också ger en hållbar arbetsmiljö. Därför är förarens ergonomi och säkerhet alltid i centrum för vår utveckling. Våra lösningar förenklar, effektiviserar och gör arbetet säkrare för förare av en stor variation arbetsfordon. Resultatet är nöjda förare med effektiva och hållbara resultat.

 

Mervärde för maskintillverkare och återförsäljare

Efter 33 år i tillverkningsindustrin har vi samarbetat med en lång rad maskinhandlare och maskintillverkare. Ofta arbetar vi tillsammans redan från idéstadiet, där vi kartlägger behoven av funktioner, och konstruerar unika lösningar för varje maskin och modell. Det betyder att vi skräddarsyr våra produkter och adderar ett unikt mervärde för både tillverkare och återförsäljare, som i sin tur kan erbjuda maskiner med den senaste tekniken.

Har du en idé om önskad funktion till din maskin? Ta kontakt

 

Stor resultatpåverkan

Excidor’s produkter och lösningar är obegränsade och tillgängliga för alla typer av arbetande maskiner. Med kompletta system, programvaror och komponenter säkerställer vi effektivitet och produktivitet hos entreprenadmaskiner, skogsmaskiner och väg- och underhållsmaskiner för att nämna några. Oavsett med vad vi utrustar maskinen kan högsta nivå av kvalitet och funktion förväntas, och resultat som gör verklig skillnad.

Se exempel på hur du kan spara upp till 40% av material och bränsleförbrukningen med din lastmaskin: ExciControl MH

 

Teknik som möter framtidens maskiner

Med stort fokus på miljön och ständig strävan efter en mer hållbar industri, arbetar vi med att minska vår klimatpåverkan, inte minst från branschens tunga maskiner. Vi är därför stolta att erbjuda produkter som gör förare mer effektiva, minskar maskinens material- och bränsleförbrukning och därmed också C02 utsläpp. Därför är våra produkter både populära och högaktuella idag, men också ett långsiktigt hållbart val. Som utvecklare av produkter som möter dagens maskiner, har Excidor också tekniken att möta framtidens maskiner.

Produkter och lösningar som passar alla typer av maskiner och tillverkare

 

Läs mer om produkter och lösningar som passar din maskin och gör den mer effektiv:

Lastmaskin

Grävmaskin

Skogsmaskin

Lastbil

Järnväg

Flishugg

Väghyvel

 

Följ oss i sociala medier: