Tillämpning:

Lastmaskin

En maskinförare är inte bättre än den maskin han eller hon får möjlighet att manövrera. Många arbetsmoment i en lastmaskin kräver att föraren styr maskinen tusentals gånger per arbetspass. Traditionell styrning via ratt är tröttsam och inte den ergonomiskt bästa lösningen. Därför finns ExciControl WS där du med ergonomiskt placerad joystick i armstödet styr din maskin med perfektion.

Läs mer
Alla ()
Knappsatser ()
Styrenheter ()
Styrenheter ()
System ()

Lastmaskin

ExciControl WS levereras i en sats unikt framtagen för varje maskintyp för att ge dig en perfekt funktion i kombination av ett säkert och utprovat system som uppfyller marknadens alla krav. Att varje system är utvecklat för just din maskin gör också att montering kan utföras på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Systemet består av:

Knappsats ExciPad WS

ExciControl WS - knappsatsKnappsatsen är integrerad i armstödet och försedd med joystick för styrning samt funktioner för fram/back, Kick down, Vindrutetorkare och Signalhorn. Allt är märkt med bakgrundsbelysta dekaler. Knappsatsen har en kulled så att man enkelt kan hitta en ergonomisk arbetsställning.

Styrenhet ExciControl WS

ExciControl WS - styrenhetDen särskilt framtagna styrenheten ExciControl WS, med unik programvara för varje maskin, ger dig en optimal funktion och ett säkert system.

ExciControl WS är i alla delar utvecklat med maskinsäkerhet i åtanke. Ingen enskilt fallerande funktion kan framkalla en oavsiktlig händelse. Med varje system medföljer precisa monteringsinstruktioner för att göra installationen enkel och säker.

Kontakta oss för mer information

Excidor AB
Tel: +46(0)278 136 70 (vxl)
info@excidor.se

Tipsa någon annan