ExciPad 2006

Knappsats med CAN-interface

Hög kvalitet och driftsäkerhet i kombination med kvalitet och klassisk design – det är vår knappsats ExciPad 2006. Med den främre uppvinklade delen är alla funktioner lättillgängliga och synliga. ExciPad 2006 kommunicerar via CanBus (J1939) vilket ger en enkel och snygg montering till förarstolen.

Produktblad Product sheet Hitta återförsäljare
CanBus

Som standard levereras ExciPad 2006 med inbyggt Can-interface J1939 så att alla signaler, analoga som digitala, kan skickas via endast två kablar. För applikationer som pratar andra språk än J1939 finns även en så kallad CanBrygga att tillgå för att systemen skall kunna kommunicera med varandra.

Joystick

ExciPad 2006 levereras som standard med 3-axlig minispak. Det är även möjligt att få en minispak med fem inbyggda brytare i spakhuvudet. Vid sidan av joysticken kan monteras ytterligare en 1- eller en 2-axlig joystick för exempelvis styrning och nivellering. Även andra funktioner som till exempel potentiometer för hastighet, är möjliga att få.

Tangenter

Alla tangenter tillverkas av silikon. Det finns möjligheter till egen färgsättning, egna symboler och bakgrundsbelysning. I varje knappsats, höger och vänster, finns totalt kapacitet för 8 analoga och 35 digitala ingångar samt 21 digitala utgångar för lysdiodindikering.

Passar bra till
 • Skogsmaskin
 • Skördare
 • Kontakta oss för mer information

  Excidor AB
  Tel: +46 (0)278 136 70 (vxl)
  info@excidor.se

  Tipsa om produkten