ExciPad 1998

ExciPad 1998

Robust knappsats

ExciPad 1998 har en robust konstruktion och är enkel att montera i stolens armstöd. I centrum sitter oftast en analog joystick och på knappsatsen vilar du din hand – allt för att få en ergonomisk, harmonisk och effektiv arbetsställning. Den främre uppvinklade delen gör att även de funktioner som placerats ett stycke från joysticken lätt kan nås av operatören utan att behöva flytta på handen.

Produktblad Product sheet
Paneler

Knappsatsens panel finns i två grundmodeller. Utan förutbestämd placering för switchar kan panelen enkelt anpassas för olika ändamål – modellen med många lättryckta switchar passar till exempel oftast som grund till de flesta skogsmaskiner.

Sakae 50Joystick

Vi använder till största delen joysticks av märket Sakae eller Otto vilka är kända för mycket hög kvalitet och driftsäkerhet. Dessa går att få i många varianter med 1, 2 eller 3 analoga axlar. Vi kan förstås även montera andra typer av joysticks. Möjlighet för fler analoga axlar än de tre som joysticken kan erbjuda finns.

Switchar

Vi har många typer av switchar i vårt sortiment och kan oftast erbjuda en modell som passar för användarens behov. Om vi mot förmodan inte skulle ha önskad modell i vårt lager, så gör vi naturligtvis allt vi kan för att hitta en lämplig lösning.

Vid krav på många switchar och besvärlig miljö använder vi oss av kretskort med switchar som vi täcker med ett 0,2 mm tunt silikonskydd. Detta ger ett långvarigt skydd mot både fukt och damm.

Fästen

För att ExciPad 1998 skall passa till stol och armstöd finns många varianter av fästen. Färdiga lösningar med fäste finns bl a till Sittab 2LK, Sittab HP och BeGe Frameco.

Passar bra till
 • Skogsmaskin
 • Truck
 • Kontakta oss för mer information

  Excidor AB
  Tel: +46 (0)278 136 70 (vxl)
  info@excidor.se

  Tipsa om produkten