ExciPad knappsatser

Kom närmare maskinen

En knappsats från Excidor ger dig större kontroll över din maskin, där säkerhet, funktionalitet och produktivitet är i fokus. Produkterna är lika enkla att installera och underhålla som att använda och anpassa. Och tillsammans med våra styrenheter får du ett komplett styrsystem som tar din maskin till en helt ny nivå.

Läs mer
Alla ()
Flishugg ()
Grävmaskin ()
Grävmaskin ()
Järnväg ()
Lastbil ()
Lastmaskin ()
Skogsmaskin ()
Skördare ()
Skotare ()
Truck ()
Väghyvel ()

ExciPad knappsatser

Vi kan leverera en mängd olika alternativ av knappsatser och joysticks för olika maskiner och arbetsuppgifter. Många av våra knappsatser är designade med den främre delen uppvinklad, vilket gör alla funktioner lättillgängliga och synliga. Våra olika knappsatser kan levereras med mångledad kabel eller med kommunikation via CanBus, vilket ger en enkel och snygg montering till förarstolen.

Joystick

Vi tillhandahåller många olika joysticks där den gemensamma nämnaren är hög kvalitet och bra precision. Vi har joysticks som kan levereras som 1-axlig, 2-axlig eller 3-axlig. Det är även möjligt att få 3-axlig joystick med fem inbyggda brytare i spakhuvudet. Vi levererar även olika modeller av större joysticks (handtag) för manövrering av exempelvis tiltrotatorer på grävmaskiner.

Tangenter

Vi har en mängd olika lösningar på tangenter. Dels vanliga tryck- eller vippströmbrytare men även mer sofistikerade lösningar där tangenter tillverkas av silikon och där det finns möjligheter till egen färgsättning, egna symboler och bakgrundsbelysning.

Vi har många typer av switchar i vårt sortiment och kan oftast erbjuda en modell som passar för användarens behov. Om vi mot förmodan inte skulle ha önskad modell i vårt lager, så gör vi naturligtvis allt vi kan för att hitta en lämplig lösning.

Kontakta oss för mer information

Excidor AB
Tel: +46 (0)278 136 70 (vxl)
info@excidor.se

Tipsa någon annan