Tillämpning:

Grävmaskin

Idag utrustas de flesta grävmaskiner med tiltrotator och det naturliga valet är då vårt styrsystem ExciControl TRC. Med ett och samma styrsystem, oavsett vilken tiltrotator du väljer, så får du en effektiv påbyggnad och en kompetent och pålitlig maskin. Med många tillval i systemet, som till exempel hjulstyrning och bandstyrning, tar ExciControl TRC kontroll över hela din maskin.

Läs mer
Alla ()
Knappsatser ()
Styrenheter ()
Styrenheter ()
System ()

Grävmaskin

Ett system istället för flera – så mycket enklare, eller hur? För varje maskintyp levererar vi anpassade och egendesignade kablage, fästen och anvisningar vilket gör monteringen säkrare, smidigare och framför allt snabbare.

ExciControl TRC gör inte avkall på vare sig kvalitet eller kapacitet. Med ett stort urval av handtag/joysticks och stöd för en mängd olika tillval som till exempel hjulstyrning och bandstyrning är det enkelt att möta alla krav.

Oavsett märke på tiltrotator är det smart, säkert och mer lönsamt att använda ett enda styrsystem. Inte minst när det kommer till utbildning, service, support och underhåll.

Kontakta oss för mer information

Excidor AB
Tel: +46(0)278 136 70 (vxl)
info@excidor.se

Tipsa någon annan